Jobba hos oss

På ALLTEK AB utforskar, testar och skapar vi nya vägar till smarta lösningar och bra service i stort och smått. Välkommen till en familjär arbetsplats där allas idéer kan göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till en enklare vardag och en bättre framtid för tusentals svenskar – varje dag.

Intresserad av att jobba hos oss?

Oavsett om du vill bredda dina kunskaper, ta en ledarroll eller bli specialist finns det en väg för dig hos ALLTEK. Här är din arbetsdag varierad, och det finns möjlighet att växla mellan olika arbetsområden. Vi tar fram nya produkter och tjänster, utvecklar koncept och uppfinner lösningar våra kunder inte ens vet att de behöver. Hos oss finns många möjligheter att växa – du bestämmer själv hur snabbt och åt vilket håll.

Oavsett bakgrund, erfarenhet och titel enas alla våra medarbetare i den starka ALLTEK-andan. Vi tycker om att lära oss nya saker, testar annorlunda vägar och är alltid intresserade av en kollegas idé. Det spelar ingen roll om du är chef eller ny på jobbet – vi hejar med förnamn, hjälper varandra och tar stort ansvar för att utveckla oss själva till att bli vårt bästa jag. Känner du igen dig i vårt sätt att tänka? Då kommer du trivas hos oss!