Serviceavtal för elanläggningar

IN Elkontroll

Serviceavtal för elanläggningar, IN Elkontroll, baseras på dina verkliga behov och innebär att du har någon som kan elanläggningen både utan och innan.

Förebyggande arbeten leder till färre fel och avbrott i driften och till mindre irritation och kostnader för ”brandkårsutryckningar”. Att vi som elinstallatör är medlem i Installatörsföretagen (IN) innebär en extra trygghet för dig som kund.

Det betyder att du alltid kan räkna med rätt kompetens och erfarenhet för varje jobb. Med IN Elkontroll har du som fastighetsägare eller förvaltare fortfarande ansvaret för din elanläggning, men du låter oss utföra de arbetsuppgifter som krävs för att elanläggningen ska vara säker.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!