El- och energiinstallationer

Elinstallationer av erfarna och certifierade elektriker

Med våra 16 medarbetare som behöriga elektriker täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer. Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning Kvalitet, kunskap och service. Ett koncept som kräver såväl mycket skickliga hantverkare och projektledare men också moderna och kostnadseffektiva lösningar, därför lägger vi stor vikt att vidareutbilda hela personalstyrkan för att alltid ligga ett steg före de krav som marknaden kräver.

För privatpersoner BRFer och företag

Oavsett om du är en privatperson och behöver en pålitlig och erfaren elektriker för elarbeten i  ditt hem eller för mer omfattande projekt i till exempel en BRF, är vi din pålitliga och erfarna partner.

Vi utför elarbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar, större entreprenadprojekt för byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom den offentliga sektorn.

Allt inom elinstallation

Vårt team av certifierade och erfarna elektriker har expertis inom alla typer av elinstallationer. Inga arbeten är för små eller för stora för oss.

Vi hjälper till med:

Löpande underhåll: Vår firma utför regelbundet underhåll av elsystem för att säkerställa att de är i optimalt skick.

Elreparationer: Vi erbjuder snabba och effektiva reparationer för alla typer av elektriska fel.

Energibesparing: Genom att implementera energieffektiva lösningar och tekniker arbetar vi för att minska energiförbrukningen och därigenom sänka elkostnaderna. Detta inkluderar installation av LED-belysning, och andra smarta energibesparande enheter.

Nyinstallation: Vi tar hand om hela processen för nyinstallation av elsystem.

Felsökning: Genom avancerad felsökning diagnostiserar vi problemen noggrant och erbjuder skräddarsydda lösningar för att korrigera dem.

Uppgraderingar: Vi erbjuder moderniseringslösningar för att förbättra befintliga elsystem och uppdatera dem med den senaste tekniken.

Nöjda återkommande kunder

Nöjd kund – återkommande kund är affärsidén vi arbetar efter. Att försöka få återkommande kunder är det vi tror på för att arbeta aktivt inom installation och anläggning, därför väljer vi noga uppdragsgivare och kastar oss inte in i vad som helst. Vi försöker arbeta jämt med olika grenar av installation för att ständigt vara uppdaterade inom alla områden.

Vi engagerar oss i att erbjuda er effektiva, säkra och kostnadseffektiva lösningar som uppfyller era unika behov. Ni kan förlita er på vårt engagemang för högsta standard av arbetsutförande och fullständig kundnöjdhet.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!