VVS-service

Med många års erfarenhet av VVS-arbeten kan vi erbjuda privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar professionell service. Alltek utför alla typer av servicearbeten, ombyggnationer och nyinstallationer, och vi hjälper dig gärna med en komplett helhetslösning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Undvik kostsamma skador

Service och underhåll är viktigt för att förlänga livslängden på dina VVS-system. Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer. Service är även viktigt för att säkerställa att systemen fungerar korrekt och effektivt, vilket kan spara energi, minska dina driftkostnader och bidra till en bättre inomhusmiljö.

Professionell installation och underhåll av VVS-systemen är nödvändigt för att säkerställa en bra och säker miljö i hem och på företag. Alla våra servicearbeten utgår därför från tydliga säkerhetsstandarder och utförs av utbildade och auktoriserade montörer. Självklart dokumenterar vi allt arbete vi gör och genomför grundliga tester efter utförd service eller installation.

Våra montörer bär alltid kläder med vår logga samt har ID06-kort för identifikation, så att du som kund alltid kan känna dig trygg.

Skräddarsydd VVS-service

Vi utför alltifrån rutinmässiga servicearbeten till komplexa ombyggnationer och helt nya installationer. För fastighetsägare erbjuder vi skräddarsydda serviceavtal där du får regelbundet underhåll och snabba åtgärder vid behov. Eftersom vi har en egen spolbil kan vi även erbjuda stam- och underhållsspolning samt filmning och utvärdering av rörsystemet.

När du anlitar oss för VVS-service, ombyggnationer eller nyinstallationer så lägger vi alltid stor vikt vid att lyssna på dina önskemål och behov. På så sätt kan vi leverera skräddarsydda lösningar som löser omedelbara problem och bidrar till en långsiktig, hållbar och kostnadseffektiv drift. Eftersom vi dessutom har täta samarbeten med andra yrkesgrupper såsom snickare, plattsättare och elektriker kan vi erbjuda dig en komplett servicelösning.

Underhåll och installation av värmesystem

Vi utför service, byten och nyinstallation av värmepumpar, elpannor, varmvattenberedare, fjärrvärmeväxlare och kylaggregat. Eftersom vi jobbar med olika fabrikat så ser vi till att du som kund får exakt det du behöver för just dina behov. Vi konverterar även hus med direktverkande el till vattenburen värme, där vi byter ut elvärmen i ditt hus mot ett vattenburet system med värmepump. Det gör att du kan sänka dina driftkostnader med upp till 80 %.

Kontakta oss för en hållbar VVS-lösning

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med alltifrån dagliga serviceärenden till större ombyggnationer och nyinstallationer. Är du intresserad av ett samarbete? Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med hållbara VVS-lösningar!

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!