Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering. Alltek utför de flesta typer av VVS-arbeten inom mellanstora entreprenader, både inom nyproduktion och ombyggnation. Med bred kompetens inom entreprenad kan vi skräddarsy hållbara lösningar för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag.

Entreprenad för privatpersoner och företag

Vi har lång erfarenhet av entreprenad och VVS-system, och hjälper dig gärna med små och större projekt. Det kan gälla alltifrån mindre villa- och lägenhetsprojekt till stambyten och hyresgästanpassningar samt arbeten i exempelvis industrilokaler, förskolor, skolor och vårdcentraler.

Vi har tillgång till egen spolbil, vilket gör att vi även kan erbjuda stam- och underhållsspolning samt filmning och utvärdering av skicket på befintliga rör. För bostadsrättsföreningar och företag erbjuder vi dessutom ett smidigt serviceavtal. Det ger dig tillgång till alltifrån dagliga serviceärenden till omfattande lösningar för energieffektivisering. Vi skräddarsyr vårt arbete baserat på dina behov, så kontakta oss gärna för att diskutera just ditt projekt.

Totalentreprenad VVS

Som totalentreprenör inom VVS tar Alltek ansvar för både projektering och genomförandet av hela arbetet. Det innebär att vi kan hantera alla faser av ditt projekt – från de inledande skisserna till den slutliga installationen och driftsättningen. Vi säkerställer att samarbetet mellan olika parter och leverantörer genomförs på bästa möjliga sätt och att alla installationer uppfyller vår höga kvalitetsstandard. Oavsett om du behöver totalentreprenad för en ombyggnation eller en nyproduktion så finns vi här för att underlätta för dig. 

Kontakta oss för professionell entreprenad

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Vi utför VVS-arbeten för små och mellanstora entreprenader och skräddarsyr varje projekt utifrån dina behov. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!