Luft värmepump med installation

Fixa en behaglig värme under vintern och ett svalt inomhusklimat på sommaren samtidigt som du bibehåller besparingen på uppvärmningskostnaden.

Brett utbud och skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje hem är unikt och att det krävs en skräddarsydd strategi för att maximera komforten och effektiviteten när det gäller värmesystem. Därför erbjuder vi ett brett utbud av luft-luft värmepumpar som är designade för att passa olika behov och miljöer.

Vi erbjuder:

Mångsidigt Utbud: Vi erbjuder ett omfattande sortiment av luft-luft värmepumpar från pålitliga tillverkare, vilket ger dig en bredd av alternativ att välja mellan.

Skräddarsydda Lösningar: Vi tar oss tid att förstå dina behov och din bostads unika karaktär för att rekommendera den mest lämpliga modellen för just ditt hem.

Expertis och Rådgivning: Vår erfarna personal står redo att guida dig genom processen, svara på dina frågor och ge dig expertråd för att säkerställa att du får en värmepump som passar bäst för dina krav.

Oavsett om du letar efter energieffektiva alternativ, behöver justera temperaturen i specifika områden eller söker en pålitlig och kostnadseffektiv värmelösning, så finns den perfekta luft-luft värmepumpen för dig hos oss på Alltek.

Luft-luft värmepumpar har flera fördelar:

  • Kan användas året runt
  • Den både värmer och kyler ditt hem
  • Energi- och kostnadseffektiva
  • Miljövänliga
  • Enkelt att reglera temperatur
  • Lång livslängd och låga underhållskrav

 

Få upp till 30 000 kr i bidrag för Din värmepump Installation

Under 2023 har det blivit ännu mer förmånligt att välja en luftvärmepump för att värma upp ditt hem. Nu kan du få bidrag som täcker hälften av installationskostnaden för din luftvärmepump i ditt småhus.

För att dra nytta av detta nya bidrag krävs att du är bosatt i och äger helt eller delvis ditt småhus. Ditt hus bör huvudsakligen värmas upp med el eller gas, men även om du använder en luftvärmepump som är äldre än 10 år för att värma din bostad, kan du vara berättigad till detta bidrag.

Med detta bidrag blir det ännu mer kostnadseffektivt och tillgängligt för fler att investera i en hållbar värmelösning som är både ekonomiskt fördelaktig och miljövänlig.

Installationsförfrågan

*” anger obligatoriska fält