Erbjudande tom 31 Maj 2023*

Installera solceller

10 kw från 125.000 kr inkl Grön Teknik bidrag, Elbilsladdare på köpet!”

Vi hjälper dig med allt från rådgivning, finansiering, projektering hela vägen fram till färdig installation.

Med solceller på din fastighet producerar du din egen hållbara och miljövänliga solenergi med hjälp av solens strålar – grön el.

Hos Alltek får du en kontaktperson genom hela processen, certifierade installatörer, snabba leveranser och marknadens bästa pris.

Grön teknik-avdrag

Sedan den 1 januari 2023 får du som väljer att installera solceller / solpaneler ett Grön teknik-avdrag. Avdraget för investeringar i solenergi innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag om 20% på installation av solceller och 50% på installation av solcellsbatterier direkt på fakturabeloppet (precis som andra ROT-avdrag).

Erbjudande

Erbjudande tom 31 Maj 2023*

Ovan exempel är en prisindikation för en standardinstallation av solpaneler med maxkapacitet 10 Kw inkl 20 % skattereduktion Grön teknik. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på just din villa eller fritidshus.
Gäller endast privatpersoner. I installationen ingår EVlink home laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st håltagning i yttervägg. En bilkostnad tillkommer på 470:- upp till 20 km (resa utöver 20 km debiteras med 50 kr/mil). Alla priser är inklusive moms.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Kontakta oss för en offert!