Erbjudande 

Installera solceller

24 paneler, 10 kw för 129.500 kr inkl Grön teknik bidrag.

Vi hjälper dig med allt från rådgivning, finansiering, projektering hela vägen fram till färdig installation.

Med solceller på din fastighet producerar du din egen hållbara och miljövänliga solenergi med hjälp av solens strålar – grön el.

Hos Alltek får du en kontaktperson genom hela processen, certifierade installatörer, snabba leveranser och marknadens bästa pris.

Grön teknik-avdrag

Sedan den 1 januari 2023 får du som väljer att installera solceller / solpaneler ett Grön teknik-avdrag. Avdraget för investeringar i solenergi innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag om 20% på installation av solceller och 50% på installation av solcellsbatterier direkt på fakturabeloppet (precis som andra ROT-avdrag).

Erbjudande

Erbjudande

10 kw anläggning, pris 129 500 kr inkl 20 % skattereduktion Grön teknik. Gäller endast privatpersoner. Alla priser är inklusive moms.

I erbjudandet ingår:

  • 24st Trinasolar 425w paneler
  • Huawei växelriktare
  • Uppkopplad med app
  • Nyckelfärdig anläggning

 

Med inkluderande 10 kW batteri från Huawei, pris 189 000 kr ink bidrag och moms.

Villkor

Takbeklädnad består av Plåt / Betong tegel / Falsad plåt

Taket lutar maximalt 30 grader

Vi förutsätter att fastigheten har tillräckligt storlek på inkommande kraftmatning och ej behöver extra arbete.

Vi förutsätter att växelriktare kan sitta utomhus och ej behöver placeras längre än 5m från närmaste el central/mätarskåp på samma hus som solpanelerna installeras på.

Kund ansvarar för att takkonstruktion klarar montage av solcellspaneler.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!