LED-belysning

Alltek levererar belysningsprojekt med LED-teknik till bland annat fastigheter, kontor, anläggningar, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

LED-armaturer och ljuskällor till trapphus, garage eller utomhus?

Vårt fokus ligger på att skapa intelligenta, kostnadseffektiva och hållbara ljuslösningar som passar både miljön och plånboken. Genom att samarbeta med oss för att implementera dessa moderna tekniker kan ni förvänta er betydande besparingar samtidigt som ni skapar en mer bekväm och effektiv arbets- eller boendemiljö. Genom att omvandla till LED-belysning minskar inte bara elkostnaderna utan ökar också livslängden på belysningsutrustningen och minskar behovet av frekventa byten och reparationer.

Vi levererar nytt och hjälper er även att bygga om era befintliga armaturer. Vi kan i stort sett bygga om nästan alla sorters armaturer till LED med både dumma (on/ off), smarta LED-ljuskällor med närvarosensor, dimfunktion och på så sätt återanvända de befintliga armaturerna- det är hållbarhet.

Vi har byggt upp ett produktsortiment med LED-lampor som svarar upp mot marknadens krav på certifikat och EU-krav. Det gör att vi kan garantera 100% LED belysning i fastigheten!

Led belysning för bostadsrättsföreningar

LED-belysning ger bostadsrättsföreningar möjlighet att spara pengar på lång sikt, samtidigt som de förbättrar både ljuskvalitet och miljöpåverkan. Det är en investering som ger flera fördelar för både föreningen och dess medlemmar.

Genom att implementera moderna och kostnadsefektiva ljuslösningar i föreningens gemensamma utrymmen som trapphus, tvättstugor och garage hjälper vi er att spara på elutgifterna och samtidigt öka säkerheten och komforten för alla medlemmar i bostadsrättsföreningen.

Utfasning av lysrör 2023

EU har beslutat att lysrör som innehåller kvicksilver ska bort från den europeiska marknaden, vilket får betydande effekter för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Det stundande behovet av att ersätta äldre ljuskällor med långsiktigt hållbara alternativ blir alltmer akut. De traditionella lysrören och kompaktlysrören kommer inte längre att tillverkas för den europeiska marknaden. Om du för närvarande använder dig av dessa ljuskällor krävs det att du övergår till andra alternativ för att belysa dina utrymmen.

Kontakta oss för att få den expertis och hjälp du behöver för att anpassa ditt belysningssystem till de nya kraven och välja de bästa alternativen för din situation.

Alltek garanterar alltid följande:

  • LED med 55 000 tim brinntid.
  • Garanterad färgtemperatur.
  • Garanterat högt Ra/CRI värde (färgåtergivning).
  • Bra support och service på våra produkter under fem år.

Det finns säkert många fler frågor som dyker upp inför ett belysningsprojekt. Våra belysningsexperter bedömer er situation och reder ut alla frågetecken tillsammans med er.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!