LED-belysning

Alltek levererar belysningsprojekt med LED-teknik till bland annat fastigheter, kontor, anläggningar, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

LED-armaturer och ljuskällor till trapphus, garage eller utomhus?

Vi levererar nytt och hjälper er även att bygga om era befintliga armaturer. Vi kan i stort sett bygga om nästan alla sorters armaturer till LED med både dumma (on/ off), smarta LED-ljuskällor med närvarosensor, dimfunktion och på så sätt återanvända de befintliga armaturerna- det är hållbarhet.

Vi har byggt upp ett produktsortiment med LED-lampor som svarar upp mot marknadens krav på certifikat och EU-krav. Det gör att vi kan garantera 100% LED belysning i fastigheten!

Exempelvis har vi den smarta ljuskällan GRETA i vårt sortiment. Det är vår egen konstruktion och med den kan vi uppdatera era befintliga armaturer till Led. Den har räddat 10 000-tals runda armaturer i svenska trapphus med lysande resultat. Avsedd för runda armaturer.

Alltek garanterar alltid följande:

  • LED med 55 000 tim brinntid.
  • Garanterad färgtemperatur.
  • Garanterat högt Ra/CRI värde (färgåtergivning).
  • Bra support och service på våra produkter under fem år.

Det finns säkert många fler frågor som dyker upp inför ett belysningsprojekt. Våra belysningsexperter bedömer er situation och reder ut alla frågetecken tillsammans med er.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Kontakta oss för en offert!