Om oss

Alltek AB grundades 2003 av nuvarande ägare och VD Patrik Boberg. Företaget har kontor i Uppsala och Stockholm. Rickard Nilsson är medgrundare till Stockholmskontoret som tidigare hette NBE-elinstallationer.

Vi är idag över 40 medarbetare och växer ständigt. Vi arbetar med EL & VVS installationer. Alla våra elektriker är behöriga. I företaget finns behörighet utfärdat av Elsäkerhetsverket för alla typer av elinstallationer, även högspänning dvs, över 1000 volt. Våra VVS installatörer innehar branschcertifikat samt är utbildade i Säker Vatten. 

Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning Kvalitet, kunskap och service. Ett koncept som kräver såväl mycket skickliga hantverkare och projektledare men också moderna och kostnadseffektiva lösningar, därför lägger vi stor vikt att vidareutbilda hela personalstyrkan för att alltid ligga ett steg före de krav som marknaden kräver och för att behålla bredd och djup inom yrket.

Alltek är medlem i installationsföretagen (före detta EIO) samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet och Svenska Byggnadsarbetareförbundet.

Alltek elinstallationer
Alltek elinstallationer

Är du nöjd så är vi nöjda

En nöjd kund är en återkommande kund och det är affärsidén vi arbetar efter. Att försöka få återkommande kunder är det vi tror på för att arbeta aktivt inom installation och anläggning, därför väljer vi noga uppdragsgivare.

Vi stödjer UNHCR

Vad behöver du hjälp med?

Solceller

Solceller

Laddstolar

Laddstationer

LED-belysning

LED-belysning

Elinstallationer

Kontakta oss för en offert!

Alltek i siffror

18 år

På marknaden

1300

Nöjda kunder

236

≃ Miljoner sparade kWh

628

≃ Miljoner ton CO2