Solpaneler Norrtälje

Installation av Solceller i Norrtälje och hela Roslagen

Alltek är ditt lokala solcellsföretag Norrtälje med omnejd

Vi är det lokala solcellsföretag i Roslagen som erbjuder försäljning och installation av solcellslösningar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du en helhetslösning med rådgivning, finansiering, projektering och installation av solcellsanläggningar. Vi är övertygade om att solenergi är en investering som är värd att göra och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företagare och fastighetsägare som vill ta steget mot att investera i solceller i hela Roslagen som Norrtälje och Hallstavik.

Trygg installation av erfarna solcellsinstallatörer

Med vårt team av experter och vår långvariga erfarenhet inom branschen kan du lita på oss för att hjälpa dig att välja rätt solcellssystem för dina behov och för att säkerställa en smidig och trygg installation.

Våra montörer och elektriker är specialiserade på installation av solceller och har många års erfarenhet av att arbeta med olika typer av solcellsanläggningar. Genom att anlita vårt företag för installation av solceller i Norrtälje kan du vara säker på att din anläggning installeras av erfarna och välutbildade montörer och elektriker som har de certifieringar som krävs för att garantera en säker och professionell installation.

Solpaneler för företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar

Vi har solpaneler som passar både privatpersoner, företagare och BRF:er som vill minska sin energiförbrukning och spara pengar samtidigt som de bidrar till en hållbar framtid. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av solcellsanläggningar för att passa alla behov och budgetar. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa solpaneler som är effektiva och tillförlitliga och som kan hjälpa dig att sänka kostnaderna för energi på både kort och lång sikt. Oavsett om du vill installera solpaneler på din villa eller på ditt företags tak, kan vi hjälpa dig att välja det bästa solcellssystemet för att möta dina behov och krav. Vi skräddarsyr helhetslösningar efter behov för alla typer av fastigheter som sommarhus, villor, bostadsrättsföreningar, lantbruk och jordbruk med snabba leveranser till marknadens bästa pris.

Så här går det till – från offert till färdig solcellsanläggning

  1. Fyll i formuläret Här
  2. Vi bokar upp ett kostnadsfritt möte hos er.
  3. Efter godkänt offert påbörjas arbetet
  4. Klart!

Kostnad för solpaneler

Priset på en solcellsanläggning kan variera beroende på ett flertal faktorer, som antalet paneler, vilken typ av solpaneler, fastighetens plats och husets förutsättningar.

Antalet paneler som behövs för att generera tillräckligt med energi beror på hur mycket energi du behöver och hur mycket solinstrålning du har på din plats. Detta innebär att en solcellsanläggning på en plats med hög solinstrålning kan behöva färre solpaneler än en anläggning på en plats med mindre solinstrålning.

Typen av solpaneler du väljer kan också påverka priset. Vissa typer av paneler, såsom högpresterande paneler, kan vara dyrare än andra, men kan samtidigt generera mer energi och ha en längre livslängd.

Husets förutsättningar, såsom takets storlek, lutning och orientering, kan också påverka priset på solcellsanläggningen. Ett tak med gott om yta och som lutar mot söder kan vara mer fördelaktigt för solceller, medan tak som är små, branta eller som vetter mot norr kan kräva mer specialiserade lösningar.

Alltek erbjuder solpaneler av toppkvalitet till ett förmånligt pris. För att få en individuell bedömning av priset just din fastighet baserat på dina specifika behov och förutsättningar erbjuder vi ett hembesök där vi tar fram ett anpassat prisförslag. Enklast är att börja med att fylla i detta formulär här.

Bygglov solceller Norrtälje kommun

Utgångspunkten i Norrtälje är att solceller och solfångare ska kunna installeras utan bygglov eller anmälan.

Det är oftast inte nödvändigt med bygglov för att installera solceller på en fastighet, förutsatt att installationen uppfyller vissa krav och inte påverkar fastighetens utseende eller konstruktion i större utsträckning.

I de fall det ändå krävs så hjälper vi er att ansöka om bygglov för era solceller i Norrtälje med omnejd. Vi tar hand om hela processen, från ansökan till godkännande. Vi vet vilka krav som ställs och hur man ska ansöka för att få bygglov så snabbt som möjligt.

20% avdrag på solpaneler

Sedan den 1 januari 2023 får du som väljer att installera solceller / solpaneler ett Grön teknik-avdrag. Avdraget för investeringar i solenergi innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag om 20% på installation av solceller och 50% på installation av solcellsbatterier direkt på fakturabeloppet (precis som andra ROT-avdrag).

Kontakta oss om du är intresserad av att installera solceller i Norrtälje med omnejd.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!