Solpaneler Värmdö

Installation av Solceller i Värmdö

Alltek är ditt lokala solcellsföretag i Värmdö med omnejd

Vi är det lokala solcellsföretaget i Värmdö som säljer och installerar kompletta solcellsanläggningar till förmånligt pris. Vi hjälper dig med allt från rådgivning, finansiering, projektering hela vägen fram till färdig installation. Oavsett om du är en privatperson, företagare eller fastighetsägare, kan du lita på oss som ett tryggt alternativ för att investera i solceller i Värmdö.

Installera solceller tryggt och säkert av certifierade installatörer

När du väljer att investera i solceller är det viktigt att ha en pålitlig och erfaren installatör som kan garantera en säker och effektiv installation. Hos oss kan du känna dig trygg i valet av solcellsinstallatör.

Våra montörer och elektriker är specialiserade på installation av solceller och har många års erfarenhet av att arbeta med olika typer av solcellsanläggningar. Genom att anlita vårt företag för installation av solceller i Värmdö kan du vara säker på att din anläggning installeras av erfarna och välutbildade montörer och elektriker som har de certifieringar som krävs för att garantera en säker och professionell installation.

Solpaneler för företag, privatpersoner och Brf

Oavsett om du är en privatperson som vill minska din energiförbrukning och spara pengar, eller en företagare som vill sänka kostnaderna för energi och bidra till en hållbar framtid, har vi solpaneler som passar dig. Vi skräddarsyr helhetslösningar efter behov för alla typer av fastigheter som sommarhus, villor, bostadsrättsföreningar och lantbruk med snabba leveranser till marknadens bästa pris.

Enkel process – från offert till färdig anläggning

  1. Fyll i formuläret Här
  2. Vi bokar upp ett kostnadsfritt möte hos er.
  3. Efter godkänt offert påbörjas arbetet
  4. Klart!

Kostnad för solceller

Priset på en solcellsanläggning kan variera beroende på ett flertal faktorer, som antalet paneler, vilken typ av solpaneler, fastighetens plats och husets förutsättningar.

Antalet paneler som behövs för att generera tillräckligt med energi beror på hur mycket energi du behöver och hur mycket solinstrålning du har på din plats. Detta innebär att en solcellsanläggning på en plats med hög solinstrålning kan behöva färre solpaneler än en anläggning på en plats med mindre solinstrålning.

Typen av solpaneler du väljer kan också påverka priset. Vissa typer av paneler, såsom högpresterande paneler, kan vara dyrare än andra, men kan samtidigt generera mer energi och ha en längre livslängd.

Husets förutsättningar, såsom takets storlek, lutning och orientering, kan också påverka priset på solcellsanläggningen. Ett tak med gott om yta och som lutar mot söder kan vara mer fördelaktigt för solceller, medan tak som är små, branta eller som vetter mot norr kan kräva mer specialiserade lösningar.

Alltek erbjuder solpaneler av toppkvalitet till ett förmånligt pris. För att få en individuell bedömning av priset just din fastighet baserat på dina specifika behov och förutsättningar erbjuder vi ett hembesök där vi tar fram ett anpassat prisförslag. Enklast är att börja med att fylla i detta formulär här här.

Bygglov solceller Värmdö kommun

Utgångspunkten i Värmdö kommun är att solceller och solfångare ska kunna installeras utan bygglov eller anmälan.

Det oftast inte nödvändigt med bygglov för att installera solceller på en fastighet, förutsatt att installationen uppfyller vissa krav och inte påverkar fastighetens utseende eller konstruktion i större utsträckning.

Vid behov av bygglov hjälper dig att ansöka om bygglov för dina solceller i Värmdö med omnejd. Vi tar hand om hela processen, från ansökan till godkännande. Vi vet vilka krav som ställs och hur man ska ansöka för att få bygglov så snabbt som möjligt.

20% avdrag med solcellsbidraget

Sedan den 1 januari 2023 får du som väljer att installera solceller / solpaneler ett Grön teknik-avdrag. Avdraget för investeringar i solenergi innebär att du som privatperson får ett direkt avdrag om 20% på installation av solceller och 50% på installation av solcellsbatterier direkt på fakturabeloppet (precis som andra ROT-avdrag).

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att installera solceller till din fastighet i Värmdö med omnejd.

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!