Elektriker Stockholm

Vi utför elinstallationer i hela Stor-Stockholm.

Din lokala elfirma i Stockholm med auktoriserade elektriker

Alltek är en elfirma som erbjuder ett komplett utbud av eltjänster till både privatpersoner och företag i Stor-Stockholm. Oavsett om ni har behov av att genomföra en ny elinstallation, lösa felsökning, utföra rutinmässigt underhåll eller ta itu med andra elrelaterade ärenden, så utgör vårt kompetenta team er pålitliga samarbetspartner.

Kontakta oss direkt via formulär eller telefon!

Vi genomför elinstallationer av alla slag – oavsett storlek

 Vårt team av certifierade och erfarna elektriker i Stockholm har expertis inom alla typer av elinstallationer. Inga uppdrag är för omfattande eller för små för oss att hantera. Oavsett om det handlar om krävande storskaliga byggprojekt eller små heminstallationer, är vi den pålitliga och trygga elektrikern du kan lita på. Vänd dig till oss för expertis oavsett projektets storlek eller komplexitet.

Våra tjänster: 

  • Löpande underhåll
  • Elreparationer
  • Energibesparing
  • Elinstallation
  • Felsökning
  • Uppgraderingar
  • Smarta hem system
  • Data och telenät
  • Belysningsprojekt

Vi assisterar privatpersoner, företag och BRFer med deras elbehov i hela Stockholm med omnejd

Är du en privatperson som behöver hjälp eller representerar du kanske en bostadsrättsförening? Oavsett vad är alla välkomna att kontakta oss. Vi utför jobb åt Privatpersoner, Företag, Bostadsrättsföreningar, Större entreprenadprojekt för byggentreprenörer, aktörer inom den offentliga sektorn, samfälligheter, och fastighetsägare.

Säkra elinstallationer utförda av certifierade elinstallatörer

Alla våra medarbetare är kvalificerade elektriker. Inom företaget innehar vi behörigheter utfärdade av Elsäkerhetsverket för alla typer av elinstallationer, inklusive högspänningsarbeten, det vill säga arbeten med spänningar över 1000 volt.

När du anlitar oss för dina elprojekt kan du vara säker på att du samarbetar med erfarna och professionella, och vi garanterar att vårt arbete håller högsta kvalitet. Vår prissättning är transparent och tydlig, så att du har full insikt i vad du kan förvänta dig.

 Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning Kvalitet, kunskap och service. Ett koncept som kräver såväl mycket skickliga hantverkare och projektledare men också moderna och kostnadseffektiva lösningar, därför lägger vi stor vikt att vidareutbilda hela personalstyrkan för att alltid ligga ett steg före de krav som marknaden kräver och för att behålla bredd och djup inom yrket. Alltek är medlem i installationsföretagen (före detta EIO) samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

 Våra verksamhetsområden innefattar hela Stockholms län. Om du behöver professionell elservice eller elinstallation i Stockholmsområdet, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär eller på telefon!

 

 

 

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!