Elektriker Uppsala

Vi utför elarbeten i hela Uppland.

Din lokala elfirma i Uppsala med behöriga elektriker

Alltek är en elfirma som levererar ett heltäckande spektrum av elnära tjänster, tillgängliga för såväl privatpersoner som företag i Uppsala och hela Uppland. Vi strävar efter att vara ert förstahandsval när det kommer till elarbete i Uppsala med omnejd.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss ta hand om era elutmaningar med precision och professionalism. Du kan förvänta dig ett snabbt svar via formuläret eller så kan du nå oss via telefon.

Vi utför alla typer av elinstallationer,  Stort som smått

Vårt team av certifierade och erfarna elektriker i Uppsala har expertis inom alla typer av elinstallationer. Vi tar hand om allt från mindre elinstallationer till större helhetslösningar. Vi kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller ett vägguttag, till att byta ut en gammal el-central. Vi utför även större projekt som att installera el i ett nybyggt kontor eller modernisering av äldre byggnader med uppdaterade elsystem för ökad energieffektivitet och säkerhet. Oavsett vilket elarbete du behöver utföra löser vi det åt dig.

Våra tjänster:

  • Löpande underhåll
  • Elreparationer
  • Energibesparing
  • Elinstallation
  • Felsökning
  • Uppgraderingar
  • Smarta hem system
  • Data och telenät

Vi hjälper företag och BRFer och dig som privatperson

Om du behöver en pålitlig och erfaren elektriker för elarbeten i hemmet eller för mer omfattande projekt i till exempel en BRF, är vi din partner.

Vi utför elinstallationer hos privatpersoner, företag, Bostadsrättsföreningar, samfälligheter, byggentreprenörer och kommunala & statliga verksamheter.

Trygga elinstallationer av auktoriserade elinstallatörer

Genom att anlita vårt företag kan du vara säker på att din anläggning installeras av erfarna och välutbildade och elektriker som har de certifieringar som krävs för att garantera en säker och professionell installation.

 I företaget finns behörighet utfärdat av Elsäkerhetsverket för alla typer av elinstallationer, även högspänning dvs, över 1000 volt.

 Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning Kvalitet, kunskap och service. Ett koncept som kräver såväl mycket skickliga hantverkare och projektledare men också moderna och kostnadseffektiva lösningar, därför lägger vi stor vikt att vidareutbilda hela personalstyrkan för att alltid ligga ett steg före de krav som marknaden kräver och för att behålla bredd och djup inom yrket. Alltek är medlem i installationsföretagen (före detta EIO) samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Oavsett vad du behöver hjälp med så finns våra trygga och behöriga elektriker i Uppsala här för dig! Våra verksamhetsområden innefattar hela Uppland Som Uppsala, Enköping och Heby. Välkommen att kontakta oss.

 

 

 

Våra tjänster

Solceller

Ta vara på solen

Det optimala är att kombinera en egen elproduktion via förnyelsebar teknik såsom solpaneler med minskad elförbrukning via smart och hållbar utrustning.

Ljuskällor

Armaturer och ljuskällor

LED ger betydligt mer ljus än traditionella ljuskällor. Att den är fri från kvicksilver, har lägre driftskostnad och längre livslängd är bra både för miljön och ekonomin.

Laddstationer

Ladda hemifrån

Återanvänd överbliven effekt till laddstationer. Efter installation av solceller och LED-belysnig finns det mer kraft att ladda elbilen.

Elinstallationer

Kostnadseffektiva lösningar

ALLTEK AB utför alla sorters elinstallationer. Med våra 16 erfarna medarbetare och representanter i hela Sverige täcker vi i stort sett alla grenar av elinstallationer för fastigheter.

Avloppsrensning

Avloppsrensning

Att underhålla avloppssystemet är viktigt för att ditt hem ska fungera problemfritt och för att undvika kostsamma reparationer av allvarliga stopp

Entreprenad

Entreprenad

Entreprenadtjänster inom VVS innefattar ett brett spektrum av arbetsområden – från installation och underhåll av värme- och kylsystem till vattenförsörjning och avloppshantering.

VVS-service

VVS-service

Med regelbunden service kan vi identifiera potentiella problem i ett tidigt skede, innan problemen blir akuta och kräver mer omfattande och kostsamma reparationer.

Kontakta oss för en offert!